Meteen naar de inhoud

Brood van de Lidl

Brood van de Lidl

Vanwege mijn zeer beperkte planningshorizon ben ik gedoemd vaak boodschappen te doen. Hierdoor loop ik elke dag quasi verward rondjes door de supermarkt op zoek naar ingrediënten die ik kan omtoveren tot een middelmatig avondmaal. De Lidl is hierbij mijn favoriet. Toch moet mij iets van het hart.

Naast de ingrediënten voor een makkelijke maaltijd moet er natuurlijk ook iets worden gekocht voor de overige eetmomenten van de dag. Brood van de Lidl is hierin voor mij een vast item. En dit is de kern van mijn boodschappen probleem.

Boodschappen situatieschets

Zodra ik de Lidl binnenstap dringt de geur van versgebakken brood mijn neus binnen. Met een glimlach en met een inmiddels knorrende maag leg ik de, met ongetwijfeld veel liefde bereidde, broodjes van de Lidl in mijn boodschappentas. Tot zover niks aan de hand.

Maar dan volgt de rest van de boodschappen. Een pak melk, een zak aardappelen en een tros bananen verdwijnen ook moeiteloos op te af te rekenen stapel in de tas.

Nadat ik zes keer de complete winkel ben doorkruist en mij horloge inmiddels aangeeft dat ik mijn stappendoel voor vandaag heb bereikt, ben ik er heilig van overtuigd dat ik niks ben vergeten (iets wat tot op heden trouwens nog nooit het geval is geweest). Met ene tevreden gevoel loop ik richting de kassa. Stuk voor stuk leg ik de boodschappen op de band om er vervolgens achter te komen dat brood van de Lidl totaal ongeschikt is als bodembedekker. Het brood heeft alle levenslust verloren en ligt in een ondefinieerbare vorm op de bodem van de boodschappentas.

En nu?

Mocht de Lidl tot doel hebben om de eenden dagelijks te voorzien van relatief vers brood. Chapeau! Jullie zijn geslaagd in die opzet. Is dit niet het geval? Leg dan alstublieft de meest kwetsbare producten niet voor in de winkel of maak de ingang aan de andere kant.

Dank!


9 reacties op “Brood van de Lidl”

  1. Pingback: De Start Van Het Wielerseizoen | Maggel.nl

  2. What’s Happening i am new to this, I stumbled upon this I have found It positively helpful and it has helped me out loads. I hope to contribute & aid other users like its helped me. Great job.

  3. This design is spectacular! You most certainly know how to keep a reader entertained. Between your wit and your videos, I was almost moved to start my own blog (well, almost…HaHa!) Fantastic job. I really enjoyed what you had to say, and more than that, how you presented it. Too cool!

  4. When I originally commented I clicked the “Notify me when new comments are added” checkbox and now each time a comment is added I get four emails with the same comment. Is there any way you can remove people from that service? Appreciate it!

  5. Good day! This is my first visit to your blog! We are a group of volunteers and starting a new initiative in a community in the same niche. Your blog provided us useful information to work on. You have done a extraordinary job!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.