Meteen naar de inhoud

De Staatsloterij Oudejaarstrekking kater

Het nieuwe jaar begint eigenlijk altijd met een enorme kater.

Volgens sommige mensen in mijn naaste omgeving ligt dit slechte gevoel meestal aan de 4 metworsten, pondje brokkelkaas, de 7 oliebollen (waarvan 4 met krent) en 3 liter surrogaat champagne waarmee ik normaal gesproken het nieuwe jaar inluid. Persoonlijk denk ik niet dat dit er iets mee te maken heeft. Alle schuld aan mijn kater komt toe aan de Staatsloterij Oudejaarstrekking.

Gezonde Staatsloterij spanning

Het gedonder begint altijd op 1 januari. De oudjaarsnacht heeft nog net geen plaats gemaakt voor de eerste ochtendzon van het nieuwe jaar wanneer ik de Staatsloterij app open om te kijken of ik het nieuwe jaar met iets meer financiële armslag kan beginnen.

Met mijn ogen nog op half zeven klik ik op ‘controleer uw loten’ in de Staatloterij app. De nummers beginnen te draaien. Verwachtingsvol veer ik op als ik het woord “gewonnen” door het beeld zie gaan en een teller begint te lopen. In gedachten zie ik mezelf al liggen onder wuivende palmbomen terwijl een briesje vanaf zee voor de nodige verkoeling zorgt. Terwijl de teller blijft draaien droom ik verder. Een nieuwe cabrio, veel te groot horloge en, vooruit, een donatie aan het goede doel komen allemaal voorbij.

Gefeliciteerd met uw verlies

En dan stopt de teller. Het bedrag van 10 euro prijkt prominent op het scherm. Ik draai mijn telefoon om er zeker van te zijn dat er niet nog meer nullen achter de tien staan. Het aantal nullen blijft beperkt tot twee, en dan achter de komma.

Oudejaartrekking staatsloterij gelukkig nieuwjaar

Ik moet dit even laten bezinken maar al snel maakt een somber gevoel zich meester van me. Dat is dus een verlies van 20 euro… gefeliciteerd, u heeft gewonnen!

Schaf alsjeblieft de prijzen die onder de aanschafwaarde van een Staatsloterij Oudejaarslot liggen af. Het gevoel van winnen maar toch verliezen trek ik niet.

Zeker niet op nieuwjaarsdag.

8 reacties op “De Staatsloterij Oudejaarstrekking kater”

  1. Today, while I was at work, my sister stole my iPad and tested to see if it can survive a forty foot drop, just so she can be a youtube sensation. My iPad is now destroyed and she has 83 views. I know this is totally off topic but I had to share it with someone!

  2. I’ve learn several good stuff here. Definitely value bookmarking for revisiting. I surprise how much attempt you place to make this sort of great informative web site.

  3. I just couldn’t depart your web site prior to suggesting that I really enjoyed the standard information a person provide for your visitors? Is going to be back often in order to check up on new posts

  4. An impressive share, I just given this onto a colleague who was doing a little analysis on this. And he in fact bought me breakfast because I found it for him.. smile. So let me reword that: Thnx for the treat! But yeah Thnkx for spending the time to discuss this, I feel strongly about it and love reading more on this topic. If possible, as you become expertise, would you mind updating your blog with more details? It is highly helpful for me. Big thumb up for this blog post!

  5. After study a few of the blog posts on your website now, and I truly like your way of blogging. I bookmarked it to my bookmark website list and will be checking back soon. Pls check out my web site as well and let me know what you think.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.