Meteen naar de inhoud

Het leven is hard, maar roomboter is harder

Op de hoek van de bank zit ik wat te mijmeren. De regen slaat al uren onafgebroken tegen het raam. Af en toe wordt het geluid van de tikkende regen overstemd door een overtuigend suizende wind die een weg zoekt door de nok van het dak.

Ik zet de tv aan voor de broodnodige afleiding en ik val midden in het journaal van 20.00. Het klimaat gaat slecht, de koopkrachtstijging valt tegen en Raymond van Barneveld is met een harde Brexit zoenend gefilmd in de lobby van een Engels hotel.

Nog somberder dan ik al was zet ik de televisie weer uit. Ik zet een muziekje op en loop onder genot van de stemmige tonen van Johnny Cash richting de keuken. Het is tijd voor een onvervalst stukje emotie eten.

Met een soepele armbeweging werp ik twee Kaiser broodjes op het aanrechtblad. Na wat gerommel in de koelkast kom ik triomfantelijk met een kuipje roomboter en een pakje kaas weer tevoorschijn.

Twee kapot getrokken broodjes en een gebroken mes later weet ik het zeker; het leven is soms hard, maar “smeerbare” roomboter is altijd harder.

5 reacties op “Het leven is hard, maar roomboter is harder”

 1. My partner andd I stumbled over here from a different web
  page and thught I may as well checkk things out. I like what I see so i am just follpowing you.

  Look forward to going over your web page for a sefond time.

  Also visit my web-site: Vanita

 2. Hi there this is kind of of off topic but I was wanting to know if blogs use WYSIWYG editors or if you have to manually code with HTML. I’m starting a blog soon but have no coding expertise so I wanted to get guidance from someone with experience. Any help would be enormously appreciated!

 3. Hi, i read your blog from time to time and i own a similar one and i was
  just curious if you get a lot of spam comments? If so how do you prevent it, any plugin or anything
  you can suggest? I get so much lately it’s driving me crazy so any support is very much appreciated.

 4. What’s Taking place i’m new to this, I stumbled upon this I’ve discovered It absolutely helpful and it has aided me out loads. I’m hoping to give a contribution & assist different customers like its helped me. Great job.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.