Vriendenloterij online opzeggen – het stappenplan

opzeggen vriendenloterij

Ik ben een typische Nederlander. Ik spaar alle mogelijke zegeltjes en eet stamppot boerenkool in de zomer omdat er een kortingssticker op zit.

Toen er een vriendelijke jongeman van de Vriendenloterij voor de deur stond  met een aanbod voor eenmalig gratis meespelen hoefde ik dan ook niet lang na te denken. “Vergeet niet na de gratis trekking weer uw deelname aan de Vriendenloterij op te zeggen”, was het prima advies van betreffende jongeman.

opzeggen vriendenloterij
Zo gezegd zo gedaan! Althans, ik probeerde het. Ik ging naar Vriendenloterij.nl en klikte op opzeggen. Het begon heel goed: “U kunt uw lot(en) van de VriendenLoterij op verschillende manieren opzeggen. Bellen is het snelst.” Ik weiger echter te bellen om op te zeggen dus ik ging op zoek naar de genoemde verschillende manieren. Leest u even mee met onderstaand stappenplan? 

  • Klik onder het kopje klantenservice op “informatie over hoe u 1 of meer loten kunt opzeggen”
  • Scroll naar beneden tot aan “uitgebreide informatie over hoe je 1 of meer loten kunt opzeggen?”
  • Klik op “Wat zijn de opzegmogelijkheden?
  • Scroll maar beneden tot aan “Kunnen we u nog ergens anders mee helpen?”
  • Klik op “Ik wil schriftelijk of digitaal opzeggen.”
  • Scroll nog een klein stukje en daar kunt u digitaal beëindigen.

Een extra lot toevoegen kan overigens met één klik. Om ook het online opzeggen van de vriendenloterij met minder klikken te kunnen doen, volgt u onderstaande link. Leuker kunnen we het niet maken, wel gemakkelijker.

Klik hier om direct digitaal uw deelname aan de Vriendenloterij op te zeggen!